Er du frisør og vil ha ansvar for å drive et team?

Vi ønsker oss en kreativ leder, som vil:

- utfordre oss
- reise på kurs i inn- og utland
- utføre intern opplæring faglig
- ansvar for faglig utvikling i et stort team
- drive et team som vil konkurrere
- fleksibel arbeidstid og frihet
- ta økonomiske bestemmelser for å oppnå kreative og gode resultater
- drive noe skikkelig kult og innovativt!


Vi ønsker også en frisør som vil videreutdanne seg, få ny kunnskap og bli spesialist på ulike muligheter innen hårerstatning som vil:

- reise på kurs til Oslo/Bergen for å spesialisere seg og videreutdanne seg på det markedet kan tilby av hårdeler, extensions og parykker.
- tilby behandlinger som såvidt har touchet Bodø, og som det fins et enormt marked på.
- gjøre intern opplæring innenfor feltet hårdeler og sette sammen et team på 3 stk der du er leder.
- Fleksibel arbeidstid
- Bli best i Bodø innenfor hårdeler og hårerstatning.

Ønsker du ikke disse én av disse to stillingene, har vi også behov for frisør uten ekstra ansvar i våre team.


Bech frisør har befestet sin posisjon i byen over mange år. Mange dyktige frisører har fått opplæring, svennebrev og mulighet til videreutvikling og spesialkompetanse. Vi har rekruttert og utdannet ledere og mellomledere internt gjennom flere år.
Resultater kommer av godt håndverk og viljen til å legge til rette for utvikling, slikt arbeid er ikke tilfeldig.

I 2017 ble Bech Frisør nominert til I-Vinden-prisen for sin evne til å rekruttere og beholde ung arbeidskraft, i 2018 vant vi!

Vi har bygget opp et konsept med et utrolig bra team, og tiden er inne for å søke to eller tre frisører som kan supplere det gode teamet vårt.
Hos oss er menneskene og kvaliteten på arbeidet aller viktigst. Vi legger mye ressurser i at våre ansatte skal lykkes, og utvikle seg i en ønsket retning.
Vi elsker kreative ideér og engasjement!

Det hele startet med et speil og en stol i 1971. I dag består Bech Frisør av tre solide salonger med hele 44 medarbeidere.

Vi søker deg som deler våre verdier når det gjelder å bevare og utvikle et godt, positivt og inspirerende miljø i salongen, og vi er opptatt av å levere høy kvalitet og god kundeservice til våre kunder.

Kvalifikasjoner:

-Svennebrev i frisørfaget
-Inkluderende
-Motiverende
-Målrettet
-Norsktalende

Vi tilbyr:

- Meget gode lønnsbetingelser
- Fleksibel arbeidstid
- Et godt arbeidsmiljø
- 3 ulike salonger med ulike profesjoner
- Store utviklingsmuligheter
- Ferieleilighet på Gran Canaria

Er det deg vi er på utkikk etter? 

Send din søknad til post@bechfrisor.no 
Kontakt :
Ingrid Bech Stenseth på 40450900,
eller Lise M. Fygle på 92667504
Søknadsfrist 1.juli 2024.

Bech Frisør/Konsept er nå stolt forhandler av PCAskin!

30 år med dokumenterte resultater!

PCA skin er en av USAs største leverandører og et av de raskest voksende merker av medisinske hudpleieprodukter i USA. Det er USAs største merke innen kjemiske peelinger og benyttes av over 8000 leger, sykepleiere og hudterapeuter.

I 30 år har PCA skin vært og er fortsatt en autoritet innen sunn hudhelse, utdanning og en troverdig innovatør i utviklingen av svært effektive profesjonelle behandlinger og daglig hudpleie. PCA skin har som mål å fortsette å holde leger og profesjonelle terapeuter oppdatert innen siste utvikling og forskning innen hudpleie. Selskapet streber etter å forbedre menneskers liv ved å utvikle og gi resultatorienterte hudpleieprodukter som gir sunne og effektive resultater.

PCA skin leverer produkter med dokumentert effekt for å forbedre hudtilstander. Ingrediensene er håndplukket i samsvar med viktige støtteingredienser og leveringssystemer som finnes på markedet for nettopp å gi huden optimale resultater.

PCA skins team har utviklet flere patenterte leveringssystemer. Hjemmeproduktene og salongproduktene er designet for å utfylle hverandre for å oppnå optimale resultater. De er testet på kunder i klinikk med medisinsk praksis. Med dyp respekt for menneskers helse, dyr og miljøet ligger dette til grunne for all utvikling av produkter og testing. Derfor er PCA skins produkter ikke testet på dyr, de inneholder ikke syntetiske stoffer, mineralolje, lanolin, flataler eller petrolatum.

Du finner Pcaskin produktene i vår avdeling Bech Konsept som ligger i underetasjen i Bech Sjøgata (Sjøgata 25) og på Bech Frisør & Lakkbar på City Nord.

Vi søker assistent i 100% stilling til Bech Frisør & Lakkbar fra 15.august 2024.

Bech frisør har befestet sin posisjon i byen over mange år.
Mange dyktige frisører, lærlinger og assistenter har fått opplæring, svennebrev og mulighet til videreutvikling.
Vi har også rekruttert og utdannet ledere/ mellomledere internt gjennom flere år, via NNL og NFVB.
Gode resultater er ikke tilfeldig. Disse kommer av godt håndverk og viljen til å legge til rette og utvikle seg. I 2017 ble Bech Frisør nominert til I-Vinden-prisen for sin evne til å rekruttere og beholde ung arbeidskraft. I 2018 vant vi!

Vi har bygget opp et konsept med et utrolig bra team, og fra tid til annen leter vi etter medarbeidere som kan bli en del av teamet vårt.

Hos oss er menneskene og kvaliteten på arbeidet aller viktigst.
Vi legger mye ressurser i at våre ansatte skal lykkes, og få utvikle seg.

Det hele startet med et speil og en stol i 1971. I dag består Bech Frisør av tre solide salonger med hele 44 medarbeidere.

Vi søker deg som deler våre verdier når det gjelder å bevare og utvikle et godt, positivt og inspirerende miljø i salongen, vi er opptatt av å levere høy kvalitet og god kundeservice til våre kunder.

Kvalifikasjoner:

Strukturert

Inkluderende

Motivert

Målrettet

Norsktalende


Vi tilbyr:

Gode lønnsbetingelser

Et godt arbeidsmiljø

Utviklingsmuligheter


Arbeidsoppgaver:

Resepsjonsarbeid/booking

Kundebehandling

Renhold av salong

Vasking av hår og skylling av hårfarger og permanenter

Du må være over 18 år for heltids-stillingen i vår avdeling Bech Frisør & Lakkbar som befinner seg på kjøpesenteret City Nord.


Du må like å jobbe i et hektisk miljø og ha godt humør.

Er det deg vi er på utkikk etter? Søknadsfrist snarest <3

Send søknad til ingrid@bechfrisor.no

Bech Frisør A/S 50 år!

12. februar 2021, fylte Bech frisør hele 50 år.
Det har vært et eventyr!

50 år, det er et helt halvt liv, som for oss har vært fylt med erfaringer, oppturer,
nedturer, utvikling, tårer, latter, vennskap og suksess.

Fra liten salong til Bodøs største.
Vårt eventyr startet med en ung frisørmester, et askebeger, et speil og en stol i 1971. I en nedlagt fiskebutikk åpnet Brynjulf Bech den første Bech-salongen i Sandhorngata i Bodø.

Siden den gang har det skjedd mye.
Vi har gått fra å være en liten bedrift, til å bli Bodøs største frisørteam, med tre solide salonger og hele 44 ansatte!

I 1997 ble det behov for større lokaler og vi flyttet til Storgata, der vi holdt til fram til 2022.

I 2005 ble Lise Fygle ansatt som daglig leder, etter å ha jobbet hos Bech i 19 år.
I 2006 kjøpte hun seg inn som medeier i Bech Frisør AS.

I 2010 fikk vi mulighet til å ekspandere og tok sjansen på å åpne en salong på City Nord. Ingrid Bech Stenseth ble øverste driftsleder, og kjøpte seg samme året inn i Bech Frisør AS. Hun har vært ansatt siden 2004.

I 2011 klipte Brynjulf sin siste kunde og la frisørsaksa på hylla. Han fortsatte likevel som hovedaksjonær og styreleder,
og ikke minst som en god og verdifull mentor for Bech-familien.

I 2013 totalrenoverte vi lokalene våre i Storgata.

I 2015 fikk vi gleden av å åpne enda en salong på City Nord, og Emilia tok over som driftsleder på den første City Nord-salongen.

I 2016 kjøpte Lise Fygle, Ingrid Bech Stenseth og Marit Bech 100 prosent av Brynjulfs aksjer, og tok dermed over eierskapet av familiebedriften Bech Frisør AS.

I 2021 fornyet vi lokalene våre i Storgata - og kunne feire 50 år !

I 2022 flyttet vi vår sentrums-salong, vårt flaggskip, til Sjøgata 25 i gamle Blix restaurant sine lokaler, med hele 300 kvm!
I underetasjen med like mange kvadrat, har vi nå i 2024 innredet enda en avdeling som heter "Bech Konsept" der vi tilbyr hudpleie, fotterapi, voksing og vippe/bryn-behandlinger.

På 50 år har vi gått fra å være en liten bedrift til å bli Bodøs største frisørteam, med tre solide salonger og hele 44 ansatte!

Vår grunnpilar:
Vi har fornyet oss mye de siste 50 årene, men det er også noe som har bestått:
Brynjulfs filosofi om å slippe til ungt blod, se sine medarbeidere og la dem føle at de blir sett.

Dette har vært en grunnpilar for oss gjennom 50 år, og noe vi tar med oss videre.
Vi skal ta vare på hverandre, som en familie. Vi skal heie på hverandre, støtte hverandre og se hverandre.

Og kanskje er det nettopp denne filosofien som har ført oss dit vi er i dag.

Det er viktig at våre medarbeidere trives hos oss, for uten dem ville det ikke vært noe Bech. Nettopp derfor etterstreber vi at alle skal oppleve Bech som en trygg og inkluderende bedrift i alle livets faser. Enten du er lærling, småbarnsforelder eller godt voksen. Våre ansatte skal føle at de har en fremtid hos oss. Derfor lytter vi til våre ansatte, og vi gir dem muligheten til å utfolde seg innenfor sine egne spesialiteter. Det å bry seg, ha det gøy sammen og ikke minst gjøre hverandre gode er viktig hos oss, og en årsak til at mange har vært hos oss gjennom hele deres yrkeskarriere.

På de ti siste år har vi utdannet hele 20 unge lærlinger til å bli dyktige frisører, og 13 av dem er i dag viktige medarbeidere i våre salonger. I 2018 ble vi hedret med I-Vinden-prisen for vår evne til å rekruttere og beholde ung arbeidskraft. Det er en pris vi verdsetter høyt.

Vi er stolte over alle våre ansatte, deres høye faglige kompetanse og jobben dere gjør hver eneste dag.
Vi er takknemlige for at dere går en ekstra mil for å gjøre våre kunder fornøyde. Vi er stolte og glade for at dere ønsker å være en del av Bech-familien.

Takk til kunden
Sist, men ikke minst, ønsker vi å rette en stor takk til alle dere som har besøkt oss de siste 50 årene. Enten du har vært innom én gang, eller om du er fast kunde. Mye av det vi har opplevd og oppnådd som frisørsalong, er takket være nettopp dere.
Om vi hadde fått lov, hadde vi gitt dere alle en stor klem.

Dere skal vite at vi setter enormt pris på dere. Takk for at tilliten. Takk for de gode samtalene.
Takk for støtten. Tusen takk for at dere har valgt oss, og fortsetter å velge oss.

Vi ønsker også å rette en ekstra stor takk til alle dere som velger å handle produkter lokalt, også hos Bech.
Det betyr mye for oss!

Tusen takk til dere alle.

Hilsen oss i Bech-familien.