Bech Frisør/Konsept er nå stolt forhandler av PCAskin!
Publisert 05/06/2024

30 år med dokumenterte resultater!

PCA skin er en av USAs største leverandører og et av de raskest voksende merker av medisinske hudpleieprodukter i USA. Det er USAs største merke innen kjemiske peelinger og benyttes av over 8000 leger, sykepleiere og hudterapeuter.

I 30 år har PCA skin vært og er fortsatt en autoritet innen sunn hudhelse, utdanning og en troverdig innovatør i utviklingen av svært effektive profesjonelle behandlinger og daglig hudpleie. PCA skin har som mål å fortsette å holde leger og profesjonelle terapeuter oppdatert innen siste utvikling og forskning innen hudpleie. Selskapet streber etter å forbedre menneskers liv ved å utvikle og gi resultatorienterte hudpleieprodukter som gir sunne og effektive resultater.

PCA skin leverer produkter med dokumentert effekt for å forbedre hudtilstander. Ingrediensene er håndplukket i samsvar med viktige støtteingredienser og leveringssystemer som finnes på markedet for nettopp å gi huden optimale resultater.

PCA skins team har utviklet flere patenterte leveringssystemer. Hjemmeproduktene og salongproduktene er designet for å utfylle hverandre for å oppnå optimale resultater. De er testet på kunder i klinikk med medisinsk praksis. Med dyp respekt for menneskers helse, dyr og miljøet ligger dette til grunne for all utvikling av produkter og testing. Derfor er PCA skins produkter ikke testet på dyr, de inneholder ikke syntetiske stoffer, mineralolje, lanolin, flataler eller petrolatum.

Du finner Pcaskin produktene i vår avdeling Bech Konsept som ligger i underetasjen i Bech Sjøgata (Sjøgata 25) og på Bech Frisør & Lakkbar på City Nord.

Flere artikler